ΕΚΛΕΙΨΗ 25ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022

ΕΚΛΕΙΨΗ 25ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022

Από τον Παύλο Χαϊκάλη

Στις 25 Οκτωβρίου 2022 και ώρα Ελλάδος 1.48 μ.μ. γίνεται μια μερική έκλειψη Ηλίου, στις 2ο του Σκορπιού και σε σύνοδο με την Αφροδίτη.

Η έκλειψη αυτή είναι η 6η South της σειράς Saros.

Η μορφή αυτής της έκλειψης, έχει να κάνει με τη δυναμική διεκδίκηση της εξουσίας και με μεγάλη δυναμική που εκδηλώνεται στο τομέα των σχέσεων.

Τα άτομα που θα επηρεαστούν από αυτήν την έκλειψη μπορεί να αντιμετωπίσουν ξαφνικά γεγονότα, όπως το να ερωτευτούν ξαφνικά η να αντιμετωπίσουν ξαφνικές σεξουαλικές συναντήσεις.

Ομαδικές δραστηριότητες θα πρέπει να επανεξεταστούν.

Η συνέχιση των θλιβερών ειδήσεων να θεωρείται δεδομένη, και η δυναμική επηρεασμού του πληθυσμού επίσης.

Η οικονομική ύφεση θα απασχολήσει τα μέγιστα με υπερβολική ένταση των νεύρων.

Επιβολή δύναμης της εξουσίας και πιθανόν γεγονότα σύγκρουσης.

Τα θέματα ασθενειών δεν σταματούν και οι περίεργοι θάνατοι θα αποτελέσουν θέμα συζητήσεων.

Το μυαλό θα είναι απασχολημένο σε θέματα υγείας και εργασίας.

Η έκλειψη στην Ελλάδα γίνεται απέναντι από τον Χείρωνα της και σε σύνοδο με το μεσοδιάστημα Κρόνου- Ποσειδώνα, δημιουργώντας απίστευτη ένταση, και τα θέματα ασθενειών να επανεξετάζονται. Πιθανά θέματα με ακίνητα.

Η συνεχιζόμενη παρουσία του Ποσειδώνα επάνω στην Αφροδίτη και στον Νότιο Δεσμό της Ελλάδας και σε τετράγωνο με την Σελήνη της  δεν είναι καλό σημάδι. Συνθήκες χάους και παραπληροφόρησης συνεχίζονται.

Αυτοί που επηρεάζονται περισσότερο από την έκλειψη αυτή είναι οι γεννημένοι τις πρώτες τρείς-τέσσερις ημέρες των σταθερών Ζωδίων (Σκορπιοί-Ταύροι-Λέοντες και Υδροχόοι),οι έχοντες προσωπικά σημεία στις 1-3 μοίρες αυτών των Ζωδίων (Ωροσκόπο – μεσουράνημα – Σελήνη – Ερμή – Άρη – Αφροδίτη και ακμές 4ου – 7ου Οίκου).

Επίσης επηρεάζονται κα οι έχοντες σημεία στις 18-20 μοίρες των παρορμητικών Ζωδίων (Κριοί – Καρκίνοι – Ζυγοί και Αιγόκεροι).

Αυτή η έκλειψη είναι το τρέιλερ του έργου που ακολουθεί. Στις 8 Νοεμβρίου έρχεται η πιο δύσκολη έκλειψη και εκεί θα βρεθούμε προ των ευθυνών μας.

Ψυχραιμία, και ως συνοδευτικό στη θέαση, ας έχουμε το μυαλό μας ανοιχτό και να προσπαθήσουμε να επικοινωνήσουμε με τη καρδιά μας και το σύμπαν. Οι εκλείψεις δεν είναι τίποτα άλλο από τους κλυδωνισμούς του σύμπαντος για να μας επαναφέρει σε ισορροπία.

Όχι πανικός αλλά ηρεμία και κατανόηση.


Image