Γιατί Εμάς

Γιατί Εμάς

Ποιος είναι ο λόγος που κάποιος θα μπορούσε να επισκεφθεί μία ιστοσελίδα αστρολογικού περιεχομένου;

Απλό ενδιαφέρον για την αστρολογία; Συνήθεια; Τον ενδιαφέρουν οι προβλέψεις; Τι άποψη έχει για την αστρολογία; Τι εμπιστεύεται; Τι περιμένει γενικά;

Στην ιστοσελίδα μας εδώ στο astropolis μπορούμε να σας πούμε σίγουρα τι δεν θα βρείτε.

  • Γενικότητες γύρω από τα ζώδια. Ημερήσιες, μηνιαίες, ετήσιες προβλέψεις που αφορούν γενικά τα ζώδια.
  • Γενικότητες που αφορούν τις σχέσεις.
  • Γενικές πληροφορίες για το τι φέρνουν οι πλανήτες σε κάθε ζώδιο.
  • Γενικότητες για διατροφή-ψυχολογικές συμπεριφορές-χόμπι-κλπ. που αφορούν τα ζώδια.

Αυτό δεν σημαίνει ότι οι άλλες ιστοσελίδες που το κάνουν κοροϊδεύουν η προσπαθούν να εκμεταλλευτούν αδυναμίες και προβληματισμούς σας.

Απλά έχουν μια διαφορετική άποψη. Βασίζονται σε άλλους κώδικες προσέγγισης.  Αυτό που λέμε εκλαϊκευμένη αστρολογία. Απλά θέλουμε να διαφοροποιηθούμε από αυτό.

Πιστεύουμε ότι η αστρολογία είναι κάτι πιο εξειδικευμένο. Κάτι πιο προσωπικό. Δεν επιβάλλει αλλά σέβεται την ατομικότητα και την ελεύθερη βούληση του ατόμου. Έχει πιο συμβουλευτικό χαρακτήρα και ακολουθεί την προσωπικότητα του ατόμου.

Σκοπός της είναι να εξελίξει το άτομο και όχι να το παγιδεύει στη μοίρα του.

Στο astropolis θα προσπαθήσουμε να ανακαλύψουμε μαζί τους δρόμους της πόλης των άστρων. Θα δούμε το περιβάλλον τους, τις ιδιότητες τους, τις τάσεις τους και τους δρόμους που θέλουν να μας φωτίσουν.

Θα συνομιλήσουμε σε ένα προσωπικό επίπεδο διαδικτυακά σε ό,τι σας απασχολεί, και με ένα συμβουλευτικό τρόπο θα σας δείξουμε πως να αντιμετωπίσετε ένα πρόβλημα.

Γι αυτό και η οιαδήποτε συζήτηση θα γίνεται μετά 3 ημέρες από την παράδοση των στοιχείων σας, ώστε να δίνεται ο χρόνος για μια σωστή έρευνα στο κοσμογράφημα σας.

Θα δείχνουμε τις τάσεις των σεληνιακών και πλανητικών κύκλων και πως κοσμικά μπορούν να επηρεάσουν το περιβάλλον μας.

Θα προσπαθήσουμε να συζητήσουμε για ό,τι σας αφορά η και τι άλλο θα θέλατε να βρείτε σ αυτή τη σελίδα.

Θα προσπαθήσουμε να σας εξηγήσουμε το πως λειτουργεί ο άγνωστος κόσμος της αστρολογίας και το πόσο λάθος αντιμετωπίζεται από ανθρώπους που δεν την έχουν ερευνήσει ποτέ.

Στην Αστρολογία υπάρχουν πολλά που δεν έχουν ακόμη ερευνηθεί, γι αυτό και υπάρχουν λάθη, δεν σημαίνει ότι δεν λειτουργεί, απλά υπάρχουν πολλά που δεν γνωρίζουμε και που ανακαλύπτουμε σιγά-σιγά.

Γι αυτό δεν πρέπει να υπάρχουν εγωισμοί και αντιπαραθέσεις μεταξύ των ανθρώπων που ασχολούνται με αυτήν.

Σημασία έχει ότι η αστρολογία δεν επιβάλλει ούτε ελέγχει κάτι. Απλά μας δείχνει τους περιορισμούς που μας τίθενται για να μπορέσουμε να τους αντιμετωπίσουμε, ώστε να έχουμε μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Αυτό λοιπόν προσπαθούμε εδώ.

Να αναδείξουμε θέματα και καταστάσεις με απόλυτο σεβασμό, εχεμύθεια ερευνώντας και συζητώντας, ώστε η αστρολογία να πάρει τη θέση που της αξίζει.

Δίνοντας συμβουλές για την αντιμετώπιση ιατρικών ,η ψυχολογικών θεμάτων, η επαγγελματικών ενδιαφερόντων, η την αντιμετώπιση προβλημάτων με τα παιδιά καλό θα είναι να ξεκαθαρίσουμε προς όλους ότι ο Αστρολόγος, επαγγελματίας η ερασιτέχνης ερευνητής, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ούτε ιατρός, ψυχολόγος, νομικός η οτιδήποτε άλλο.

Απλά προσπαθεί να εξηγήσει τον άγνωστο, απόκρυφο κόσμο των άστρων και να προσπαθήσουμε να εξηγήσουμε ότι στο Σύμπαν δεν γίνεται τίποτα στη τύχη. Υπάρχει νομοτέλεια που οφείλουμε να την αποδεχθούμε, να την σεβαστούμε και να την ερευνήσουμε.

Αυτό θα προσπαθήσουμε να επιτύχουμε με τη συμβολή σας στο astropolis.gr

Σας ευχαριστούμε και σας καλωσορίζουμε!


Image