Η Πρώτη Έκλειψη Του 2022

Η Πρώτη Έκλειψη Του 2022

 Η Πρώτη Έκλειψη Της Φετινής Χρονιάς Γίνεται Στις 30 Απριλίου 22:27 Ώρα Ελλάδος

Είναι η υπ’αριθμόν 119 στον κύκλο των saros και συγκεκριμένα είναι στον κύκλο 6 North.

Η έκλειψη γίνεται στον άξονα 5ου – 11ου

όπου θέματα νεολαίας, παιδείας, τεχνών, και γενικά ό,τι δημιουργικό θα μας απασχολήσει το επόμενο διάστημα.

Κυρίαρχο στοιχείο θα είναι η αισιοδοξία ότι τα πράγματα μπορεί να καλυτερεύσουν και θα δοθούν υποσχέσεις η θα συμφωνηθούν πράγματα υπογείως, τα οποία όμως χρειάζονται προσοχή γιατί δεν θα μπορέσουν να έχουν αντίκρισμα.

Ας ελπίσουμε να μην υπάρξουν αυτή τη φορά προβλήματα με τα σχολεία καθώς το νευρικό σύστημα των περισσοτέρων δεν βρίσκεται στα καλύτερα του.

  • Το θέμα του πολέμου δυστυχώς θα επιφέρει οικονομικά μεγαλύτερη πίεση αναγκάζοντας κόσμο να βγάζει από το περίσσευμα αν αυτό υπάρχει.
  • Τα θέματα ενέργειας θα συνεχιστούν.
  • Θα παρουσιαστεί ένα προφίλ πειθούς για την αναγκαιότητα των πραγμάτων αλλά δεν θα έχει βάση.
  • Θα υπάρχει έλλειψη κοινωνικής αίσθησης και φόβοι εξαπάτησης.
  • Επιστροφές σε θέματα σεξουαλικών προστριβών καθώς και ασθενειών.
  • Τα εξωτερικά γεγονότα δεν θα αφήσουν δυστυχώς πεδία αντίδρασης.
  • Σκοτεινές πλευρές των ανθρώπων θα μας απασχολήσουν έντονα.

istock 1193346794 911041 1604462196 

Ώρα Ανάληψης Ευθυνών

Είναι η ώρα ανάληψης ευθυνών και ελέγχου των πραγμάτων. Οι σχέσεις μας με τις αρχές η άλλων προσώπων, λόγω αναξιοπιστίας η ασθενειών, θα μας απασχολήσουν έντονα.

Η έκλειψη μας καλεί σε μια περισυλλογή, χωρίς εγωισμούς αλλά με διαισθητική κατανόηση των άλλων. Ανταλλαγή απόψεων και θέσεων χωρίς εντάσεις αλλά με αναζήτηση διεξόδων.

Μην αφήνουμε τα συναισθήματα να πνίξουν κάθε πρακτικό χειρισμό, αλλά να αφήσουμε τη σκέψη μας να οργανώσει το αύριο.

Δεν θα είναι μια εύκολη και έκλειψη λόγω των σταθερών σημείων που επικρατούν, αλλά είναι όμως διαχειρίσιμη. Αναγκαστικές προσαρμογές ίσως υπάρξουν στα επαγγελματικά κάποιων.

Σε αυτή την έκλειψη μαθαίνουμε την υπομονή και την επιμονή.

 

Ποια Ζώδια Επηρεάζονται

Η έκλειψη αυτή επηρεάζει τα σταθερά ζώδια (Ταύρος-Λέων-Σκορπιός-Υδροχόος), του 1ου και 2ου δεκαημέρου, και συγκεκριμένα όσους έχουν γεννηθεί 29/4-1/5 .

Οι Σκορπιοί που έχουν γεννηθεί στις 2 – 3 – 4 Νοεμβρίου θα πρέπει να προσέξουν εκτός της σωματικής αδυναμίας πού μπορεί να παρουσιάσουν, την κατάστρωση των όποιων σχεδίων κάνουν, γιατί μπορεί να μην έχει τα ανάλογα αποτελέσματα. Να μην έχουν αυταπάτες.

Επίσης να είναι πιο ήρεμοι με τις σχέσεις τους καθώς μπορεί να αναπτυχθούν διαφωνίες. Πιθανά σκάνδαλα.

Οι γεννημένοι στις 1 – 2 – 3 Αυγούστου, να είναι προσεκτικοί όσον αφορά τις οικονομικές συναλλαγές τους, που μπορεί να παρουσιάσουν διαταραχές εξ αιτίας πίεσης που θα τους ασκηθεί. Ευκαιρίες. Πιθανές συνθήκες χάους.

Οι γεννημένοι στις 30 – 31 Ιανουαρίου – 1 Φεβρουαρίου να είναι προσεκτικοί σε θέματα οικογενειακά καθώς και σε θέματα υγείας όσον αφορά τη καρδιά τους. Επίσης να αφήσουν στην άκρη εγωισμούς στις σχέσεις τους που διέπονται από κλίμα δήθεν ελευθερίας. Εύνοια στα επαγγελματικά τους.


Image