Η Τελευταία Έκλειψη Του 2021 Στις 14/12/2021

Η Τελευταία Έκλειψη Του 2021 Στις 14/12/2021

Η Ηλιακή έκλειψη της 14ης Δεκεμβρίου 2020, είναι η τελευταία του έτους, θεωρείται Ολική έκλειψη, και γίνεται στην 24η μοίρα του Τοξότη και ώρα Ελλάδος 18.16.

Είναι η υπ’ αριθμόν 142 στο κύκλο των saros και συγκεκριμένα είναι στον κύκλο SS 4 South.

Η έκλειψη γίνεται στον άξονα 6ου /12ου του ωροσκοπίου, όπου θέματα υγείας και καθημερινότητας, θα συνεχίσουν να απασχολούν.

Κυρίαρχο στοιχείο στην έκλειψη αυτή θα είναι η μεγάλη καταπίεση και η δυσφορία που θα προκαλέσει. Θα επιφέρει συγκρούσεις, διαμάχες και μεγάλη επιθυμία για ελευθερία. Μεγάλη πίεση στα επαγγελματικά, αλλά και πολλές ευκαιρίες στήριξης για κάποιους. Εκνευρισμοί και εντάσεις. Θα υπάρξει έλλειψη κοινωνικού πνεύματος και αντικοινωνικές-προκλητικές συμπεριφορές. Προσπάθεια ενωτικών τάσεων, αλλά και αποκαλύψεις που μπορεί να ερεθίσουν. Έλλειψη πνευματικής διαύγειας. Η αίσθηση της λιτότητας θα γίνει πιο ισχυρή, και γενικά μπορεί να βρεθούν άτομα παγιδευμένα σε γεγονότα σχέσεων που θα είναι πέρα από τον έλεγχό τους. Η έννοια της απογοήτευσης ίσως γίνει πιο έντονη τη περίοδο αυτή. Θα υπάρξει όμως και ευκαιρία αποκατάστασης των όποιων αμφιβολιών και συγχύσεων υπάρξουν.

Πιθανή μετάλλαξη του ιού η νέα ασθένεια θα δημιουργήσει προβλήματα. Γενικά τα θέματα υγείας θα συνεχίσουν να απασχολούν. Θέματα ειδήσεων από εξωτερικό θα αναστατώσουν. Σχέσεις και γάμοι, σε κλίμα σύρραξης θα επαναπροσδιοριστούν, και δεν αποκλείεται να υπάρξουν επανασυνδέσεις. Επίσης φίλοι από το παρελθόν μπορεί να επανεμφανιστούν. Όλα όμως θα τεθούν σε μια νέα βάση και διακριτικά.

iStock 1075275164 768x537

Είναι πάντως μια έκλειψη με ισχυρά συναισθήματα, τόσο για τις σχέσεις όσο και για τα χρήματα. Θυμός και λαγνεία σε πρώτο πλάνο.

Πολλοί περιμένουν τα συμπτώματα μιας έκλειψης την ίδια ήμερα η την  επόμενη. Μπορεί σε κάποιους να συμβεί, αλλά κυρίως συμβαίνει όταν πλανήτης που ακολουθεί περνάει πάνω από την έκλειψη. πχ. Η έκλειψη της 9ης Ιουλίου 1945 ενεργοποιήθηκε στις 6 Αυγούστου του 1945,με την ρίψη της ατομικής βόμβας, όταν ο διελαύνων Κρόνος και Σελήνη εκείνη την ημέρα πέρασαν πάνω από την έκλειψη.

Η Έκλειψη  αυτή γενικά επηρεάζει όλα τα μεταβλητά ζώδια { Τοξότες – Ιχθύς – Δίδυμοι – Παρθένοι} του Τρίτου Δεκαημέρου κυρίως και συγκεκριμένα όσοι είναι γεννημένοι στις 13-14 και 15 Δεκεμβρίου, και όχι μόνο .Μπορεί να τους απασχολήσουν θέματα υγείας ,πρακτικά θέματα, καθώς και ανακαλύψεις λαθών που μπορεί να τους εκνευρίσουν. Ίσως υπάρξουν νέες συνθήκες η καταστάσεις στη ζωή τους. Θα έχουν όμως την ευκαιρία να αποκαταστήσουν μέσα τους την οιαδήποτε σύγχυση και ταλαιπωρία τους έχει δημιουργηθεί. Η απόκτηση εμπειριών είναι το πιο σημαντικό.

Αυτοί που είναι γεννημένοι στις 12, 13, και 14 Ιουνίου, ίσως να λάβουν ειδήσεις στα επαγγελματικά τους που μπορεί να τους αναστατώσουν. Προσοχή στα οικονομικά  και στην υγεία σας. Με ηρεμία και διάλογο μπορείτε να επιλύσετε θέματα που σας απασχολούν.

Πιθανά προβλήματα υγείας των ίδιων η συγγενικών τους προσώπων, καθώς και φιλικές η επαγγελματικές  διαταραχές, μπορούν να παρουσιάσουν και οι γεννημένοι στις 14, 14, 16 Σεπτεμβρίου. Επίσης θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους και να αποφύγουν οιαδήποτε βιαστική και νευρική ενέργεια. Θα έχουν όμως και εύνοια σε ό,τι και να συμβεί, ώστε να μπορέσουν να το διαχειριστούν, βλέποντας τη θετική πλευρά των προβλημάτων τους. Την ίδια εύνοια και ευκαιρία θα έχουν και όσοι είναι γεννημένοι στις  12, 13, 14 Μαρτίου. Θα πρέπει όμως να προσέξουν τυχόν παγίδες στο επαγγελματικό τους περιβάλλον.

Πιθανά προβλήματα υγείας,διατροφής,η κατοικίδιων ζώων καθώς και δυσκολίες στα επαγγελματικά τους ίσως παρουσιαστούν στους γεννημένους στις 3, 4, 5 Δεκεμβρίου και 2 έως 5 Ιουνίου.

Επίσης οι γεννημένοι 4, 5, 6 Σεπτεμβρίου θα πρέπει να είναι προσεκτικοί σε θέματα συζητήσεων, μετακινήσεων, υγείας συγγενών. Προσεκτικοί επίσης, κυρίως σε επαγγελματικά θέματα, πρέπει να είναι και οι γεννημένοι στις  2, 3, 4 Μαρτίου.

Οι γεννημένοι από 29, 30, 31 Οκτωβρίου θα πρέπει να προσέξουν ερωτικές επαφές, σχέσεις, προβλήματα από κρυφές σχέσεις, παράνομες επαφές, και ίσως προβλήματα υγείας αγαπημένων προσώπων.

Οι γεννημένοι από 29, 30, 31 Ιουλίου θα πρέπει να προσέξουν πολύ, οικονομικές μεταβολές που μπορεί να προκύψουν.

Ιδιαίτερα προσεκτικοί σε θέματα υγείας και όχι μόνο, θα πρέπει να είναι όσοι έχουν γεννηθεί στις 22, 23, 24 Ιουνίου. Θα είναι μια δύσκολη περίοδος, και θα χρειαστεί αρκετή υπομονή αν παρουσιαστούν προβλήματα.

Είναι όμως για όλους δύσκολα; Όχι φυσικά. Πάντα υπάρχουν ευκαιρίες για κάποιους.

Επαγγελματικές και οικονομικές ευκαιρίες είναι δυνατόν να παρουσιαστούν σε όσους είναι γεννημένοι στις 11, 12,13 Μαρτίου καθώς και σ αυτούς στις 14, 15, 16 Αυγούστου. Ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν η θα πρέπει να τις δημιουργήσουν ,θα έχουν όσοι είναι γεννημένοι στις 10, 11, 12 Φεβρουαρίου, καθώς και στις 15, 16, 17 Οκτωβρίου.

Η πρώτη εβδομάδα του έτους ίσως είναι ένα μικρό δείγμα για πολλούς σε ό,τι αναφέραμε. Ακολουθούν 4 εκλείψεις στο 2021, και εμείς θα είμαστε εδώ να τις «διερευνήσουμε».

Είναι γνωστόν, ότι οι εκλείψεις δεν επηρεάζουν τους πάντες, και γι’ αυτό δεν χρειάζεται πανικός. Πολλές δε, μας επηρεάζουν και θετικά. Για να σε επηρεάσει μια έκλειψη πρέπει να συμμετάσχει προσωπικό σημείο του Ωροσκοπίου, όπως Ωροσκόπος, Μεσουράνημα, Ήλιος, Σελήνη, Ερμής, Αφροδίτη και Άρης. Και με απόκλιση μίας μοίρας.( 1ο), από γεωγραφικό μήκος ή από απόκλιση. Φυσικά εικάζουμε πάνω στο γενέθλιο χάρτη, αλλά μπορεί να επηρεάζουν και προσωπικά σημεία η πλανήτες στον προοδευμένο χάρτη κάποιου. Αυτό όμως θέλει προσωπική προσέγγιση. Όχι πανικός λοιπόν και μην ξεχνάτε ότι, ό,τι και αν μας συμβαίνει είναι για το καλό μας.

Η καλύτερη προσέγγιση σ αυτήν την Έκλειψη, θα είναι η αποφυγή και εξάντληση ενεργειών έως ότου όλα τα ζητήματα καταλαγιάσουν.

Παύλος Χαικάλης


Image