ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ Και ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ Στο Σήμερα

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ Και ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ Στο Σήμερα

Διάλυση Της Κοινωνίας Η Ευκαιρία Για Μετασχηματισμό;

Από τον Παύλο Χαϊκάλη

Να εξηγήσω ότι ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω ευρίσκεται απέναντι από τον 

Καρκίνο που κυβερνά η Σελήνη και ό,τι έχει σχέση με γυναίκες και οικογένεια, λαούς, γενετική, αποκαλύψεις σεξουαλικών διαταραχών, θέματα μνήμης, ιστορικά και μη κ.λπ. έρχονται στο προσκήνιο. Οι δόσεις των γεγονότων εξαρτώνται από τους Δεκανούς των Ζωδίων που τα κυβερνούν.

300x205Από το 2008 και μετά μέχρι το 2013 ο Πλούτωνας ήταν στον δεκανό του Κρόνου. Η επιβολή δικτατορίας και εξαναγκασμού, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά παντού ήταν δεδομένη. Τη ζήσαμε. Από το 2013 και μετά η Ταυρίσια Αφροδίτη κυβερνά τον Πλούτωνα, και οι οικονομικοί βιασμοί των λαών είναι στο προσκήνιο. Εκεί στήθηκαν τα μεγάλα πανηγύρια.

Και από το 2019 ο Παρθένος Ερμής αναλαμβάνει ηγεσία.

Ο Άξονας της πειθούς και των αναπάντεχων ειδήσεων εμφανίζεται. Μαζί και όλα τα άτομα που είναι ένοχα για απάτη, διαστροφή η απιστία. Η χαρά των ΜΜΕ. Παρακολουθούμε τα τελευταία χρόνια τη διαστροφή των πάντων. Και όχι μόνο των σεξουαλικών αλλά και της ενημέρωσης καθώς και τη δικτατορία των social media. Όπου ο αυτοκαθορισμός και ο αλληλοσπαραγμός δεν έχει τέλος.

Δεν είναι όμως όλα δουλειά του Πλούτωνα. Το 2013 κάνει την εμφάνιση του ο άρχοντας του ασυνειδήτου. Ο Ποσειδώνας. Και είναι στη θέση του. Η έννοια της δυσκολίας και της αμφισβήτησης βρίσκει νόημα. Και εκεί είναι που η κοινωνία χάνει τη μπάλα.

Εύκολη αποδοχή, ιδεαλισμός, ευαισθησία, εύκολη επιρροή από τους άλλους, απατεωνιά, τάσεις για ψέματα, χαώδεις καταστάσεις, κλπ.

Το 2017 ο Ποσειδώνας μπαίνει στο 2ο δεκαήμερο και κυβερνάται από τη Σελήνη. Ήταν που ήταν ασταθής η Σελήνη, βρήκε το μάστορά της. Αμφιβολία παντού. ΚΑΙ καναπές και θέαμα γίνονται ένα.

Και το 2021 ο Πλούτωνας αναλαμβάνει τη διοίκηση του Ποσειδώνα. Από εκεί αρχίζει το απόλυτο χάος. Σκοτάδι και άβυσσος μαζί. Κανείς δεν καταλαβαίνει τι γίνεται γύρω μας. Οι κοινωνίες παντού διαλύονται. Τα μηνύματα έχουν δοθεί. Και σε δόσεις. Να καταλάβουμε. Κι εμείς επιλέγουμε τη διάλυση. Το διχασμό. Γιατί όμως;;;

Ο Πλούτωνας εκπροσωπεί τις μάζες.

Η διάθεση του είναι να μετασχηματίζει και να μορφοποιεί. Είναι ο Θάνατος και η αναγέννηση. Σου αφαιρεί ό,τι άσχημο και τελειωμένο υπάρχει και σε ντύνει με το νέο. Είναι ο ρυθμιστής της γκαρνταρόμπας σου. Είναι μοιραίος για όσους δεν τον αντιλαμβάνονται.

Και ευπρόσδεκτος στην αλλαγή που επιζητάς. Όχι την αλλαγή του Κρόνου.. Αλλά τη βαθύτερη. Γι’ αυτήν που έχουμε έλθει και χαθήκαμε στο διάβα μας.

Ο Κρόνος φέρνει συνειδητοποιημένες αλλαγές.

Ό Ουρανός επιβάλλει φασιστικά την αλλαγή και ο Πλούτωνας την ασυνείδητη.

Ο Ποσειδώνας διαλύει.

Σε στροβιλίζει τόσο άγρια που χάνεσαι στον υδάτινο στίβο του. Και μετά τη τρικυμία σε ενώνει στα εξ ων συνετέθεις. Και ό,τι κατάλαβες κατάλαβες. Η θα συναντήσεις τον Ήλιο σου η τη συννεφιά της ψυχής σου.

Η πίστη, η δέσμευση, η αφοσίωση, η ψευδαίσθηση, ο ιδεαλισμός, ο φόβος, οι αλλοιωμένες καταστάσεις συνείδησης, η φαντασία, η σύγχυση και όλες οι απατηλές, άυλες καταστάσεις κυβερνώνται από τον πανίσχυρο αλλά άυλο Ποσειδώνα.

Όταν ο φόβος συναντηθεί και κατακτηθεί, δεν υπάρχει πια. Όταν η πίστη γίνεται πραγματικότητα, δεν απαιτείται πλέον. Όταν η φαντασία γίνεται πραγματικότητα, η φαντασία παύει να υπάρχει. Ο Ποσειδώνας κυβερνά ό,τι είναι ακόμα δεν μπορεί να αποδειχτεί αληθινό. Ο Ποσειδώνας απαιτεί πίστη και μερικές φορές προκαλεί φόβο. Ο Ποσειδώνας κυβερνά την έμπνευση και τη σύγχυση. Σε ενθαρρύνει να πιστέψεις. Για να αποκτήσεις πίστη πρέπει να βιώσεις την αμφιβολία και ο Ποσειδώνας ασχολείται με τη μετάβαση. Κυβερνά ό,τι είναι ασαφές.

Ο Ουρανός ζητά την εξατομίκευση σου.

Το καλοκαίρι του 2023 μπαίνει στο 3ο Δεκαήμερο και θα κυβερνάται από τον Κρόνο. Τι είπαμε;  Αλλαγή Κρόνου με φασιστικό τρόπο Ουρανού. Και ο Πλούτωνας θα είναι για πρώτη φορά σε ζώδιο του Ουρανού.(Μπαίνει τότε στον Υδροχόο). Είναι η εισαγωγή για  το πως θα αντιμετωπίσουμε τους δύο γνωστούς μας πλανήτες. Ποσειδώνας και Πλούτωνας ετοιμάζονται για τη νέα μάχη. Και μετά την είσοδο του Ποσειδώνα στον Κριό, η έννοια ελευθερία, μπαίνει σε άλλη βάση.

Οι κοινωνίες σίγουρα θα πρέπει να δουν πάλι και να κατανοήσουν το τι τους λένε Ποσειδώνας και Πλούτωνας.

Οι δύο αυτοί πλανήτες είναι από θέση στα ωροσκόπια σε εξάγωνη θέση. Θέση ευκαιρίας για συνειδητοποίηση μετά την καταιγίδα. Είναι σε εξάγωνη θέση χρόνια τώρα και θα συνεχίσουν έτσι μέχρι να καταλάβουμε τι μας συμβαίνει. Η φύση τους είναι χαώδης όμως και αναλόγως το ζώδιο που βρίσκονται σε κεντρίζουν συνεχώς να συνειδητοποιήσεις την πορεία σου. Και καλό είναι να μην συνυπάρχουν. Γιατί δημιουργούν άγχος στις κοινωνίες που δεν καταλαβαίνουν και δεν νοιώθουν. Και το στρες οπισθοχωρεί τη σκέψη. Και οι αμυντικοί μηχανισμοί ταράζονται.

Όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Να σου θυμίσουν από που ήλθες και που πρέπει να γυρίσεις. Να σου θυμίσει την πηγή. Να σταματήσεις την ουτοπία του Ποσειδώνα και να μαυρίζεις από το σκοτάδι του Πλούτωνα, από την ψευδαίσθηση του ενός και το μοιραίο του άλλου, και να αγκαλιάσεις το άγνωστο που σου είναι ήδη γνωστό. Να συνθέσεις τα άπειρα κομμάτια του εαυτού σου με το ένα και μοναδικό.

Τον αληθινό σου Εαυτό. Το Θεό σου. Τον δικό σου θεό.

Όχι αυτόν που σου παρουσιάζουν στον υλικό τούτο κόσμο. Οι Πλανήτες είναι ψυχοπνευματικές οδοί-συχνότητες, που μας καλούν να συντονιστούμε και να μας βγάλουν από το αδιέξοδο της ματαιότητας. Κοιτώντας στο χάος του Ποσειδώνα και στο σκοτάδι του Πλούτωνα καθένας μας μπορεί να βρει το δρόμο του.

Αρκεί να μην φοβάσαι.  Αρκεί να θέλεις.  Αρκεί να συγχρονιστείς.


Image