Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο μέσα από τα Ζώδια

Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο μέσα από τα Ζώδια

Απο τον Παύλο Χαϊκάλη

Τρεις σημαντικές εισόδους πραγματοποιεί ο Πλούτωνας στο ζώδιο του Υδροχόου.

Η πρώτη και σημαντική έγινε τον Μάρτιο του 2023, η δεύτερη τον Ιανουάριο του 2024 και η τριτη στις 19 Νοεμβρίου του 2024. Η παρουσία του Πλούτωνα θα είναι μακρυά και καταλυτική και θα φύγει από το ζώδιο του Υδροχόου για να περάσει στους Ιχθύς τον Ιανουάριο του 2044. 

Σκότος εναντίον Φωτός. Αυτή τη μάχη θα παρακολουθήσουμε τα επόμενα 20 χρόνια και καλούμαστε να αποτινάξουμε από πάνω μας αγκυλώσεις του παρελθόντος και να ακολουθήσουμε το εξελικτικό μονοπάτι που οδηγεί στη Πηγή του Σύμπαντος. 

Ας δούμε όμως πως θα επηρεάσει τα ζώδια ξεχωριστά.

 

 AIGOKEROS 150x150ΚΡΙΟΣ: Τα επαγγελματικά σας θα σας απασχολήσουν περισσότερο από ποτέ καθώς θα υπάρχουν ανακατατάξεις και ευκαιρίες δημιουργικότητας για ένα καλύτερο αυριο. Μην σας φοβίσει το γεγονός οιασδήποτε απώλειας θέσης η ανακατάταξης καθώς αυτό είναι το μήνυμα του Πλούτωνα.

Αυτό που θα νοιώσετε είναι πως θα καθιερώσετε την ατομικότητα σας και την εξουσία σας  με νέο τρόπο σε μια κουλτούρα η στη κοινωνία.

Αν και μπορεί να αισθάνεστε άνετα οικονομικά εν τούτοις θα υπάρξουν απώλειες που μπορεί να είναι επιζήμιες η καταστροφικές. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή στα οικονομικά.

Φροντίζετε να έχετε αποθέματα πάντα για να μην παρουσιαστούν εκπλήξεις.

Προσοχή επίσης στις εγωιστικές σας ανάγκες μέσα στην οικογένεια καθώς αυτό μπορεί να αποβεί μοιραίο και να σας φέρει ανεξέλεγκτες αντιδράσεις.

Στις δυσκολίες με τα παιδιά η στο αισθηματικό σας κομμάτι γενικότερα θα υπάρξουν ευκαιρίες αρκεί να μπορέσετε να τις αντιληφθείτε και να μην σας φοβίσει οιαδήποτε αλλαγή. Είναι προς το καλύτερο.

Προσοχή επίσης στη διατροφή και στην υγεία σας καθώς η νευρικότητα και το άγχος μπορεί να σας οδηγήσει σε δύσκολες ατραπούς. Πιθανές εγχειρήσεις. Μην αφήσετε τυχόν συναισθηματική καταπίεση να σας καταβάλλει. Έχετε τη δύναμη να το αντιμετωπίσετε θετική ενέργεια σας είναι μεγάλη.

Μην κλείνεστε στον εαυτό σας. Δεν σας πάει το αμυντικό παιχνίδι. Εμπιστευτείτε τους άλλους για να δημιουργήσετε ισορροπία.

Συνειδητοποιείστε τη δύναμη και την αδυναμία σας και τι σημαίνουν όλα αυτά μέσα στο κοινωνικό πλαίσιο. Μάθετε να είστε υπεύθυνοι για τις πράξεις σας και μην προσπαθήσετε να χειραγωγήσετε κανέναν διατήρηση των δομών με κάθε κόστος θα είναι επώδυνη.

Βρείτε την ισορροπία με τις σχέσεις σας οιαδήποτε μορφής και μην εκμεταλλευτείτε οικονομικά τους γύρω σας για ίδιον όφελος.

Υπάρχουν οι φίλοι που μπορεί να σας στηρίξουν και επαγγελματικά και οικονομικά.

Επειδή θα υπάρξουν αναγκαίες αλλαγές, προσέξτε το νευρικό σας σύστημα και οργανώστε την αντίσταση σας με ήρεμο τρόπο.

Πολλούς από εσάς ένας έρωτας θα σας μεταμορφώσει. Καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα μπορεί να παρουσιαστούν.

Προσδιορίστε τους στόχους και τις επιθυμίες σας με πειθαρχία. Μάθετε να αναπτύσσετε την εσωτερική σας ασφάλεια και κατανοείστε ότι η προσωπική ολοκλήρωση δεν έχει σχέση με την κοινωνική θέση η επιτυχία. 

Απολυτότητα είναι η λέξη κλειδί που αντιστοιχεί για σας το επόμενα διάστημα με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο.

 

 TAVROS 150x150ΤΑΥΡΟΣ: Οι δραστικές αλλαγές στη ζωής σας θα είναι το σήμα κατατεθέν του Πλούτωνα στο πέρασμα του από τον Υδροχόο. Αναπροσαρμογές καταστάσεων και συνθηκών στη ζωή σας. Η ζωή σας καλεί σε νέες εμπειρίες και αναμόρφωση όλων σας των πιστεύω πρόοδος θα γίνετε με μεγάλη δυσκολία και τα λάθη η τα εμπόδια θα οφείλονται σε άλλους γύρω σας. Μεγάλη ανάγκη για οικονομίες. Το οικονομικό σας πλαίσιο και οι καταστάσεις θα σας οδηγήσουν σε αρκετά έξοδα και πρέπει να είστε alert.

Προσοχή στο φιλικό σας περιβάλλον καθώς υπάρχει κίνδυνος να υποστείτε βλάβες και ζημίες από άλλους. Ίσως υπάρχει δυσαρέσκεια στη σχέση σας, και τα αισθηματικά σας περάσουν μεγάλη δυσκολία. Προσοχή σε κρυφές σχέσεις. Γενικά το πέρασμα του Πλούτωνα στον Υδροχόο για σας τους Ταύρους θα είναι μια δοκιμασία στο ψυχισμό σας  καθώς θα κληθείτε να προσαρμοστείτε σε υπάρχουσες θεωρίες.

Μην δημιουργείτε ψευδαισθήσεις στον εαυτό σας για ουτοπικά όνειρα και ελπίδες. Χρειάζεται ρεαλισμός.

Πρόσωπα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες, με πιθανή απώλεια.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι για όλες τις δυσκολίες, που θα είναι πολλές, θα αισθανθείτε τη θεϊκή παρουσία γύρω σας σαν βοήθεια της τελευταίας στιγμής.

Ήρθε η ώρα να κατανοήσετε ότι επιθυμία και ανάγκη σας ήταν και είναι η σύνδεση σας με Ανώτερες δυνάμεις.

Σταματήστε τις όποιες εγωκεντρικές σκέψεις και δράσεις. Είναι η εποχή πια για τους Ταύρους να μάθετε ότι οι πεποιθήσεις, οι ηθικές αξίες, οι νόμοι, οι αρχές και η ύλη είναι σχετικές έννοιες. Ήρθε η ώρα να ανακαλύψετε την αλήθεια μέσα σας και η αποξένωση είναι μια απαραίτητη εμπειρία που προκύπτει από τους περιορισμούς που θέτει η κοινωνία. 

Μην δείτε αυτή την αποξένωση σαν αυτοάμυνα η εγωκεντρική λύση αλλά προσαρμόσετε τον εαυτό σας σε περισυλλογή. Δείτε τα πάντα γύρω σας να σας διδάσκουν, και να σας ανακατευθύνουν. Το πέρασμα του Πλούτωνα στον Υδροχόο είναι πραγματικά δύσκολο για σας. Η πρώτη μεγάλη επαφή στα σταθερά ζώδια. 

Εμπειρία είναι η λέξη κλειδί που αντιστοιχεί για σας το επόμενο διάστημα.

 

DIDIMOI 150x150

ΔΙΔΥΜΟΙ:Ήρθε η ώρα του μεγάλου μαθήματος για τους Διδύμους. Ήρθε η ώρα να θέσετε τις παραμέτρους και τα όρια του ποιοι είστε και του ποιοι δεν είστε και ούτε πρόκειται να είστε. Θα βιώσετε συναισθηματικές, διανοητικές, σωματικές και πνευματικές αντιπαραθέσεις για να συνεχίσετε το ταξίδι της προσωπικής εξέλιξης. Ήρθε η ώρα της ψυχανάλυσης σας. Αποφύγετε οιαδήποτε περίπτωση χειραγώγησης των γύρω σας, για προσωπικές βλέψεις και μάλιστα εξουσίας. Μάθετε να δίνετε δύναμη στους άλλους πάρα να τους ελέγχετε.

Η εξελικτική πρόθεση είναι η απόλυτη αυτοδυναμία και η εκμάθηση πώς να προσδιορίζετε τις δικές σας εσωτερικές αξίες και πόρους προκειμένου να συντηρηθείτε. Σε αυτή τη βάση, μαθαίνετε πώς να ελαχιστοποιείτε την καταναγκαστική εξάρτηση από οτιδήποτε έξω από τον εαυτό σας.

Πιθανόν να υπάρξουν αποτυχίες που θα βασίζονται στην έλλειψη ενέργειας και σχεδιασμού λόγω ισχυρογνωμοσύνης. Αποφύγετε εντάσεις στο χώρο εργασίας και εκτονωθείτε με καλλιτεχνικές δράσεις.

Μπορείτε να επιτύχετε υψηλά κατορθώματα μέσω υπομονής και αντοχής.

Αποφύγετε την επίτευξη στόχων μέσα από τυχοδιωκτισμούς. Αγαπήστε την αλήθεια (δύσκολα πράγματα),και μην αφεθείτε στην έλλειψη αίσθησης της πραγματικότητας.

Το υψηλό σας ένστικτο θα μπορέσει να σας προφυλάξει από ελλείψεις κατανόησης και παρεξηγήσεων.

Το να επιβάλλετε τους δικούς σας οικονομικούς  όρους στην εργασία σας είναι θεμιτό αρκεί να μην υπερβείτε τα όρια.

Οι κρυφές σχέσεις θέλουν προσοχή και τουλάχιστον να τις χαρακτηρίζει η παρουσία αισθημάτων γιατί αλλιώς η εξιδανίκευση τους μόνο θα δημιουργήσει προβληματικά έξοδα. Το καλύτερο περιβάλλον σχέσεων και η ευτυχία σας είναι οι φίλοι σας και η αγάπη που θα λάβετε.

Προσοχή στην υγεία σας, ειδικά οι Δίδυμοι του δευτέρου Δεκαήμερου.

Η φιλοσοφική σας διάθεση καθώς και το θρησκευτικό συναίσθημα θα σας απασχολήσει το επόμενο διάστημα. Η ώρα της αναγέννησης του Εαυτού σας ήρθε για σας μέσω δυσκολιών. Ακόμη και η έννοια των απωλειών και του θανάτου θα αποκτήσουν άλλο νόημα. 

Ψυχανάλυση είναι η λέξη κλειδί  που αντιστοιχεί για σας στο επόμενο διάστημα.

 

KARKINOS 150x150ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ήρθε ο χρόνος και η στιγμή να εκφραστείτε δημόσια, και πάνω από όλα με το δικό σας τρόπο. Θα έχετε μια εξαιρετική δύναμη επιβολής στο περιβάλλον, την οικογένεια σας και στο κόσμο.

Εκπέμπετε ένα μαγνητισμό που όταν απελευθερωθεί από τα δεσμά του παρελθόντος γίνεται σημείο επιβολής Χρησιμοποιήσετε την δύναμη σας να βοηθήσετε την ανθρωπότητα και όχι να βλάψετε τους γύρω σας.

Μην αφήσετε το άγχος να σας κυριεύσει και να σας οδηγήσει σε συνθήκες χάους, σκανδάλων, καταχρήσεων και εκμετάλλευσης. Υπάρχει κίνδυνος αυτό-εξαπάτησης λόγω έλλειψης διορατικότητας.

Τα οικονομικά σας θα σημειώσουν επιτυχία εάν φερθείτε με σύνεση και όχι με άγχος. Άλλωστε δεν υπάρχει λόγος αφού ο επαγγελματικός σας δρόμος είναι ασφαλής και ευχάριστος. Αποφύγετε παράνομες δραστηριότητες. Το μυαλό σας είναι δραστήριο και χρησιμοποιείστε το με έμπνευση. Θα υπάρξουν ενδείξεις ότι δημιουργείται φασαρίες ή έχετε ανατρεπτική συμπεριφορά με τάση να υπερβάλλετε και να μεγαλοποιείται τις καταστάσεις. Υπάρχει κίνδυνος να ταραχτείτε με φίλους σας και με πιθανότητα απωλειών.

Προσοχή μην χάσετε την ατομικότητα σας και αφεθείτε στις σκέψεις και επιβουλές των άλλων. Προσπαθήστε να κατανοήσετε τις ανάγκες των άλλων αλλά χωρίς να χάσετε τον εαυτό σας. Πιθανές ανατροπές στο γάμο σας.

Ο Πλουτωνας ως μεταμορφωτής έρχεται για να σας διδάξει ως άτομα ποιες είναι οι βασικές σας ανάγκες σε μια σχέση, ποιοι είστε λόγω των σχέσεων και να αναπτύξετε κοινωνικές αξίες σχετικά με το πώς οι άνθρωποι πρέπει να σχετίζονται μεταξύ τους.

Η εξελικτική πρόθεση του Πλούτωνα είναι να σας διδάξει πώς να ξεκινήσετε τις δικές σας κατευθύνσεις ή αποφάσεις της ζωής σας χωρίς να εξαρτάστε από τις απόψεις, τις συμβουλές ή τη συγκατάθεση κάποιου άλλου. Με τον ίδιο τρόπο, αυτή η πρόθεση διδάσκει στο άτομο να μην ελέγχει, να παρεμβαίνει, να ορίζει ή να εμποδίζει την ανάγκη του συντρόφου να ξεκινήσει κατευθύνσεις ή αποφάσεις.

Αφεθείτε στη γνώση που σας καλεί και σχεδιάσετε ταξίδια απόδρασης όπου θα εξυπηρετήσουν αυτό το σκοπό.

Ισορροπία είναι η λέξη κλειδί που αντιστοιχεί για σας το επόμενο διάστημα.

 

LEON 150x150ΛΕΩΝ: Το δεύτερο κατά σειράν σταθερό ζώδιο που αντιμετωπίζει με δύναμη ανατροπής ο Πλούτωνας προσπαθώντας να το τιθασεύσει. Καλείστε να αντιστρέψετε το εγωιστικό και δημιουργικό σας προφίλ, σε υπηρεσιακό και προσφοράς ώστε να εξυπηρετείτε τις ανάγκες του συνόλου και όχι του ατομικού εγώ. Θα πρέπει  απαραίτητα να μάθετε πρακτικές μεθόδους, τεχνικές ή δεξιότητες προκειμένου να καθιερώσετε ή να εφαρμόσετε τη λειτουργία που σχετίζεται με την εργασία και προσφορά μέσα στην κοινωνία. Η αρνητική συμπεριφορά και η κριτική από άλλους θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν από εσάς για να προωθήσετε την εσωτερική ανάλυση του τι έχετε κάνει λάθος. Η καλλιέργεια μιας σχέσης με το Θείο φέρνει μαθήματα συγχώρεσης του εαυτού, καθώς και ανοχής και σεβασμού για τα λάθη και τις ατέλειες των άλλων.

Αποφύγετε τους εντυπωσιασμούς και χρησιμοποιήστε πιο απλά μέσα. Θα κατορθώσετε περισσότερα.

Ψυχολογικές και καταπιεστικές καταστάσεις θα απαιτήσουν λύσεις. Οι απώλειες κάθε είδους είναι ένα δείγμα σκέψης ότι όλα είναι σχετικά στη ζωή, αναγνωρίζοντας την δομημένη ευαισθησία των άλλων γύρω σας. Η σκέψη σας να στηρίξετε ιδανικά και φίλους με ασφάλεια και αρχές θα σας δικαιώσει μακροπρόθεσμα. Ριζικές αλλαγές στο οικογενειακό σας περιβάλλον, και στο τρόπο που μέχρι χθες ελέγχατε τις καταστάσεις.

Τα αισθηματικά σας θα υποστούν διακυμάνσεις, με πλούσια φαντασία και ρομαντική διάθεση καθώς και με αρκετές φαντασιώσεις. Σε πολλές περιπτώσεις η ευτυχία στον έρωτά δεν θα είναι πραγματική. Συνειδητοποιήστε την υπευθυνότητα τόσο του συντρόφου σας η των συνεργατών σας και μην εκφράζετε δυσφορία αλλά κατανόηση.

Συγκεντρωθείτε επίμονα σε συγκεκριμένους στόχους επαγγελματικά και μην απογοητευτείτε αν κάτι πάει στραβά. Είναι εξελικτικό δείγμα του τρόπου που σκέπτεσθε. 

Θα υπάρξουν εσωτερικές ασυνείδητες συγκρούσεις και διαταραχές που θα σας ανατρέψουν όλο το φιλοσοφικό σας οικοδόμημα. Μην εκπλαγείτε αν υπάρξουν και προσωπικές προσβολές. Το βασίλειο πέφτει. Ίσως αισθανθείτε γυμνοί.

Η εμπειρία της ουσιαστικής μοναξιάς επιβάλλει το μάθημα ότι τίποτα δεν θα γεμίσει το εσωτερικό κενό εκτός από μια σχέση με το Θείο.

Σχετικότητα είναι η λέξη κλειδί που αντιστοιχεί σε σας για το επόμενο διάστημα.

 

PATHENOS 150x150ΠΑΡΘΕΝΟΣ:Το σημείο καμπής για τους Παρθένους με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο είναι η αλλαγή τρόπου σκέψης. Το πως θα χρησιμοποιήσετε αυτή την αλλαγή είναι δικό σας θέμα. Από κυριαρχικότητα και επιβολή, έως και κερδοσκοπία. Από αυτοκαταστροφικές τάσεις έως και παρανοήσεις. Θα πρέπει όμως να εκμεταλλευτείτε όλο το δημιουργικό σας κομμάτι και μην αφήσετε καταπιεσμένες καταστάσεις να επιδράσουν αρνητικά επάνω σας. Θα έχετε τη δύναμη να ανατρέψετε όλο το νοητικό σας επίπεδο σε δημιουργία και αναθεώρηση των πάντων.

Χρησιμοποιείστε το μυαλό σας με τη πρακτική ικανότητα που γνωρίζετε, και αφήστε στην άκρη την οξεία κριτική, το σαρκασμό και τη πανουργία.

Το μοίρασμα των ηθικών σας αρχών με τους άλλους δημιουργεί μια ισορροπία μέσα σας και σας χαρίζει έναν εσωτερικό έλεγχο ασφάλειας που έχετε ανάγκη.

Προσπαθήστε να φιλοσοφήσετε με πρακτική ματιά τα οικογενειακά προβλήματα και μην αφήσετε τη φαντασία σας να παραδοθεί σε ουτοπικά μονοπάτια.

Δημιουργείστε ένα νέο μοντέλο ερωτικής συμπεριφοράς, χωρίς κριτική και επιβολή και επιλέξτε τη σοβαρότητα στις σχέσεις. Δείτε τους συνεργάτες και συντρόφους σας με δεκτικότητα, αλλά αποφύγετε τις παραπλανήσεις. Είναι πιθανόν να υπάρξουν νέα μέλη στην οικογένεια. Το συλλογικό ασυνείδητο σας οδηγεί σε νέους δρόμους σχέσεων, ακόμη και αν υπάρξουν απογοητεύσεις.

Αποφύγετε γενικά τις εντάσεις γιατί με τη καρδιά δεν παίζουμε.

Προσοχή. Επειδή έχετε καλά μέσα σας το στοιχείο της προσφοράς και επειδή ο βαθμός εστίασης στο εγώ θα είναι μεγάλος, σιγουρευτείτε ότι η προσφορά αυτή, θα έχει σχέση με τις πραγματικές ανάγκες του αλλού και όχι με αυτό που πιστεύετε ότι θέλει ο άλλος.

Η ανάπτυξη μιας αντικειμενικής και όχι μιας υποκειμενικής συνείδησης είναι το μεγάλο ζητούμενο εδώ.

Έχετε ανάγκη να αναθεωρήσετε όλα τα θρησκευτικά και φιλοσοφικά ζητήματα της ζωής. Αφεθείτε στη περιπέτεια και αγωνιστείτε ενάντια σε παραδοσιακές και συμβατικές μορφές.

Αντικειμενικότητα είναι η λέξη κλειδί που αντιστοιχεί σε σας το επόμενο διάστημα.

 

ZYGOS 150x150ΖΥΓΟΣ: Και η στροφή του πεπρωμένου συναντάει το Ζυγό. Απίστευτη δύναμη θέλησης θα σας διακατέχει το επόμενο διάστημα. Ό,τι καταπιεσμένη επιθυμία επιτυχίας υπήρχε μέσα σας, ήρθε η ώρα να εκδηλωθεί. Έχετε μια ακατάσχετη επιθυμία ελέγχου και έκφρασης ενός υπερεγώ που σας καθιστά επικίνδυνους. Ηρεμήστε. Θέλετε να ανατρέψετε όλο το ψυχικό σας κόσμο και είστε έτοιμοι για δράση. Είστε έτοιμοι όμως;

Μια ζωή έχετε μάθει να δίνετε και τώρα θέλετε να πάρετε αλλά συνεχίζοντας να εμπιστεύεστε το παλιό μοντέλο. Της δοτικότητας. Καλείστε λοιπόν να δημιουργήσετε άμυνες, να ηρεμήσετε το υπερεγώ, και να διαχειριστείτε με ασφάλεια τις αξίες των άλλων.

Έχετε τη δυνατότητα να επιτύχετε αυτό που χρόνια επιζητείτε. Σοβαρές σχέσεις με ισορροπία και λογική. Τώρα ήρθε η στιγμή να μάθετε το μάθημα της ισορροπίας. Τόσο καιρό νομίζατε ότι το ξέρατε. Αν φερθείτε με σύνεση και όχι με βιασύνη τα κέρδη θα είναι περισσότερα. Γιατί οι παραπλανήσεις σας περιμένουν στη γωνιά.

Τα οικονομικά σας καθώς και του συντρόφου σας θέλουν πολλαπλή παρακολούθηση γιατί υπάρχει περίπτωση καταστροφής. Όχι απλά απωλειών. Πολλή προσοχή λοιπόν, χωρίς ανοίγματα και με λεπτομερή διαχείριση. Οι απώλειες γενικότερα είναι ένα δείγμα πρόωρων κινήσεων που δεν βασίζονται σε σχεδιασμό αλλά σε βιασύνη. Μια κακοποθετημενη αυτοπεποίθηση μπορεί να σας φέρει σε δύσκολη θέση με ζημιές, αδικίες και βλάβες γενικότερα από άλλους. Νέα ξεκινήματα μπορεί να υπάρξουν, βασισμένα όμως στη σύνεση και όχι στη ρομαντική περιπέτεια του οράματος.

Όλα αυτά οδηγούν στο μεγάλο μάθημα της ασφάλειας και όχι στην εξάρτηση από τρίτους. Είτε αυτοί είναι γονείς η εραστές. Δημιουργείστε λοιπόν μόνοι σας την συναισθηματική ασφάλεια που χρειάζεστε και νοιώστε τη παροχή ενέργειας να ρέει από μέσα σας. Οι περισσότεροι από εσάς θα πρέπει να κόψετε τον ομφάλιο λώρο με το οικογενειακό περιβάλλον σας και να σβήσετε από μέσα σας μνήμες ανασφάλειας. Είναι προτιμότερο αυτό από το να καλλιεργείται θυμό και οργή που εκτονώνετε σε άλλους εξ αιτίας των γονικών σας ανασφαλειών. Το μάθημα του Πλουτωνα στους Ζυγούς είναι να εμπιστευθούν τον εαυτό τους.

Ασφάλεια είναι η λέξη κλειδί που αντιστοιχεί σε σας το επόμενο διάστημα.

 

SCORPIOS 150x150ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το τρίτο σταθερό ζώδιο του κύκλου που σημαδεύει ο Πλούτωνας είναι ο Σκορπιός. Και με τη βοήθεια του κυβερνήτη του (Ουρανός) το εκτελεί κανονικά. Ηρεμήστε όμως. Πάντα υπάρχουν λύσεις. Τι κυβερνήτης του σκορπιού θα ήταν ο Πλούτωνας αν δεν του έδινε διαφυγή. Και αυτή δεν είναι άλλη από το μυαλό του. Πως να το χρησιμοποιεί. Και εδώ μιλάμε για πλήρη ανακαίνιση που προτείνει. Οι Σκορπιοί λοιπόν η θα αυτοκαταστραφούν κανονικά, όπως άλλωστε γνωρίζουν να το κάνουν, η θα αλλάξουν τρόπο σκέψης για να εξελιχθούν. Οι καταστάσεις θα είναι σκληρές και με εσωτερικό συναισθηματικό εγκλεισμό που θα δυσκολέψει τα πράγματα. Θα βρείτε απέναντι σας σκληρές αντιδράσεις και απογοητεύσεις σε μεγάλο βαθμό. Χαώδεις καταστάσεις και εκμεταλλεύσεις από άλλους. Υλικές απογοητεύσεις από συνεργάτες και σχέσεις.

Διαταραχές στο περιβάλλον σας ίσως σας οδηγήσουν σε αλλαγή κατοικίας η τόπου διαμονής. Τα ξαφνικά γεγονότα που θα δημιουργούνται από άλλους θα είναι η αίτια ερεθισμού και ανησυχίας. Γενικά θα υπάρχει η τάση να έλθουν τα πάντα κάτω από την εξουσία των Σκορπιών.

Γιατί όμως όλα αυτά; Γιατί ο Πλούτωνας επιτάσσει γενική μεταμόρφωση. Και που είναι το πεδίον δράσης; Το περιβάλλον του. Γενική μεταμόρφωση λοιπόν. Ήρθε λοιπόν η ώρα της κατανόησης για τους Σκορπιούς πως λειτουργεί ο φυσικός κόσμος. Και να μάθετε τους νομούς του. Και αυτό γίνεται με το να μάθετε να επεξεργάζεστε τον εαυτό σας, και να μάθετε να απελευθερώνετε διανοητική, ψυχική και συναισθηματική ενέργεια.

Η εξελικτική πρόθεση για αυτήν τη ζωή είναι να αναπτύξετε τη διαισθητική ικανότητα σε αντίθεση με τη νόηση που ασχολείται κυρίως με εμπειρικά γεγονότα. Αναπτύσσοντας τη διαίσθηση, θα κατανοήσετε σταδιακά το βαθύτερο νόημα ή τη σημασία των γεγονότων, τους μεταφυσικούς νόμους που αποτελούν τη βάση των ίδιων των φυσικών νόμων. Να μάθετε πώς να συνθέτετε όλα τα δεδομένα σε μια σύνθετη ολιστική κατανόηση του τρόπου με τον οποίο τα μέρη σχετίζονται με το σύνολο.

Πρέπει διαισθητικά να μάθετε να συνειδητοποιείτε την αλήθεια που εξηγεί αυτό που μπορεί να παρατηρηθεί εμπειρικά. Να μάθετε τις διαφορές μεταξύ αντιδράσεων και απαντήσεων.

Λειτουργικότητα είναι η λέξη  κλειδί που αντιστοιχεί σε σας το επόμενο διάστημα.

 

TOXOTHS 150x150ΤΟΞΟΤΗΣ: Για πρώτη φορά η φιλοσοφία του Τοξότη περνά μέσα από τον υλισμό, το χρήμα και αναθεωρεί τις ηθικές αξίες. Η ώρα της αποφασιστικότητας με τη δύναμη της σκέψης για οδηγό και η δυνατότητα πραγματοποίησης σχεδίων. Αγάπη στην πολυτέλεια και μεγαλεπήβολα σχέδια με τάσεις κερδοσκοπίας. Η παρέμβαση του πεπρωμένου για μεγάλα κέρδη η για απώλειες είναι προ των πυλών. Ένας νέος τρόπος που βλέπετε την ιδιοκτησία και την ανάγκη κατοχής. Υπάρχουν παγίδες; Φυσικά. Αρκεί να τις προσέξετε βασιζόμενοι στο ό,τι λάμπει  δεν είναι χρυσός. Επωφελείς συνεργασίες και συμφωνίες αρκεί να μην υπάρχει η αίσθηση της παρανομίας και της κερδοσκοπίας. Το σύμπαν καιροφυλακτεί να σας καταστρέψει. Η φιλοσοφία της σκέψης με την ύλη απαιτεί απόλυτη ισορροπία και όχι παιδιαρίσματα. Βασιστείτε στην ειλικρίνεια στην εργασία σας και όχι σε άστοχες κριτικές. Μην έχετε ανόητες βλέψεις που θα σας καταστρέψουν. Σκεφθείτε με επιδεξιότητα και σωστή αντίληψη στην εργασία σας.

Στα ερωτικά σας μην βασιστείτε μόνο στην καλή τύχη αλλιώς δεν θα έχετε επιτυχία. Χρειάζεται η σύνεση και η λογική.

Ήρθε η ώρα να ανακαλύψετε την εσωτερική σας αξία. Σε ποιον κόσμο θα οδηγηθείτε; Μην πιστεύετε ότι η υλική ασφάλεια οδηγεί στη συναισθηματική. Οι πιο πνευματικοί γνωρίζουν ότι η πηγή του Σύμπαντος παρέχουν σ αυτούς ό,τι χρειάζεται για επιβίωση. Ούτε το σεξ, ούτε η ύλη είναι το ζητούμενο εδώ. Όσοι έχουν πλούτο και τον απέκτησα παράνομα θα τους στοιχειώσουν οι ενοχές. Ο φόβος της απώλειας από τον Πλούτωνα θα είναι έντονος. Και αυτοί που θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες έχουν λόγο. Έρχονται αντιμέτωποι με την ηθική αρχή των αναγκών τους. Και η δύναμη της αυτοδυναμίας και αυτοδιαχείρισης είναι το μεγάλο τους κέρδος.

Ήρθε η ώρα επίσης να μάθετε το μάθημα της συγχώνευσης με τις οικονομικές και ηθικές αξίες των άλλων. Το πιο σημαντικό όμως είναι η κοινή διαχείριση πνευματικών πόρων. Αυτό θέλει ο Πλούτωνας.

Δηλαδή προωθείστε την αυτοαξία σας με τη απόδειξη ότι τελικά δεν κατέχετε τίποτα.

Αυτοδιαχείριση είναι η λέξη κλειδί που αντιστοιχεί σε σας το επόμενο διάστημα.

 

AIGOKEROS 150x150ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η αίσθηση του ξεκινήματος ενός νέου εξελικτικού κυκλοειδή λαχταρά για δύναμη εμφανίζεται μπροστά σας. Η πραγματοποίηση της αναγνώρισης και της δύναμης. Μια εσωτερική αλλαγή και μεταμόρφωση επιτυγχάνεται με τη βοήθεια του Πλουτωνα και η ανακατάταξη των συνθήκων στη ζωή σας. Θα αισθανθείτε πιο ανεξάρτητοι από ποτέ.

Το πεπρωμένο σας καλεί σε νέα ξεκινήματα. Εξελικτικά πάντα.

Προσοχή στη διαχείριση όμως. Ο Πλούτωνας χρειάζεται προοπτική και θέλει να μάθει «γιατί» πριν από την έναρξη μιας ενέργειας ή επιθυμίας.

Η ανάγκη για νέες εμπειρίες θα έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ανασφάλειας σε σχέση με το τι είναι ήδη το άτομο και το πώς έχει δομήσει τη ζωή του.

Η φυσική αντίσταση του Πλούτωνα όταν συνδέεται με τις ενστικτώδεις παρορμήσεις για αλλαγή μπορεί να οδηγήσει σε συναισθήματα εσωτερικής απογοήτευσης και θυμού που μπορεί να είναι πολύ έντονα. Συχνά αυτός ο θυμός προβάλλεται σε άλλους που θεωρούνται η πηγή του περιορισμού, της στασιμότητας ή του προβλήματος. Σε ακραίες περιπτώσεις υπάρχει πιθανότητα σωματικής βίας.

Η μεγάλη δύναμη και ο υποτιθέμενος έλεγχος οδηγούν σε καταστροφές πολλές φορές αναγνώριση και η φήμη πολλές φορές είναι αρνητικές. Η αυξημένη σεξουαλικότητα μπορεί να οδηγήσει σε οδυνηρά μονοπάτια και εκεί χάνεται κάθε ιδέα ελέγχου. Αγάπη για περιπέτειες, ακολασίες, κερδοσκοπία, σπατάλη, μπορούν να κρύβουν μεγάλες παγίδες. Η επαγγελματική σας δημιουργικότητα σε σταθερή πορεία, είναι δείγμα ανάπτυξης με αέρα ερωτισμού για τους γύρω σας.  

Το να μην έχετε καθαρές εντυπώσεις για κάποιους ανθρώπους γύρω σας μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα και έλλειψη διαύγειας σε μπερδεμένες φαντασιώσεις.

Θα σας καταλάβει μια αδιόρατη αισιοδοξία, που όμως χρειάζεται προσοχή μην σας δώσει λάθος οράματα και επιθυμίες.

Θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή η σχέση με τους συνεργάτες και τους συντρόφους σας. Οι συναισθηματικοί μετασχηματισμοί του Πλούτωνα μπορεί να οδηγήσουν σε ακραίες συμπεριφορές, με έλλειψη σεβασμού για τους άλλους και με εσωτερικές διαταραχές.

Η απώλεια της οπτικής γωνίας που μπορεί να βλέπετε τα πάντα γύρω σας μπορεί να σας οδηγήσει σε κρίση ταυτότητας και αυτό με τη σειρά του να προσελκύσει ασυνείδητα, άτομα που μπορεί να έχουν συγκλονιστική επίδραση επάνω σας.

Εξέλιξη είναι η λέξη κλειδί που αντιστοιχεί σε σας για το επόμενο διάστημα.

  

YDROXOOS 150x150ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ήρθε η ώρα της πνευματικής Υπέρβασης για τους Υδροχόους. Και ο Πλούτωνας θα σας μεταμορφώσει σε αυτό το επίπεδο, αν το θέλετε και τον αφήσετε. Πρέπει να μάθετε να αντιστέκεστε σε κάθε είδους πειρασμούς. Και αυτό πρέπει να το αποδεικνύετε συνεχώς. Η Παγκόσμια συνείδηση είναι υπεράνω όλων. 

Χρειάζεται να επιδείξετε σεμνότητα, επιμέλεια, αντοχή, αυτοσυγκράτηση και σοβαρότητα στην εργασία σας για να μην δείτε σταθερές δομές να διαλύονται και να καταρρίπτονται. Θα έλθετε αντιμέτωποι με φόβους που μπορεί να σας τρομάξουν, αλλά η θεϊκή Πηγή θα είναι εκεί αν τους αντιμετωπίσετε έχοντας εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και το Θείον.

Θα αισθανθείτε το φως πίσω σας και το σκοτάδι μπροστά σας. Χωρίς να γνωρίζετε που πατέ. Τι να κάνετε. Και παραλυμένοι θα στέκεστε ακίνητοι. Είναι οι εμπειρίες του παρελθόντος που δεν σας αφήνουν να αφεθείτε στον εξελικτικό σας προορισμό.

Η αντίσταση θα πυροδοτεί κύκλους σύγχυσης, αποπροσανατολισμού, αποξένωσης και αποσύνθεσης σε διάφορους βαθμούς έντασης σε όλο το διάστημα της παραμονής του Πλούτωνα στο ζώδιο σας.

Οι επιθυμίες σας θα διακατέχονται από ένα ασυνείδητο φόβο μήπως χάσετε τον έλεγχο της ζωής σας με κάποιο τρόπο.

Μπορεί να βιώσετε μια ουσιαστική κατάρρευση που θα οδηγήσει σε κατάρρευση ή αποσύνθεση κάποιας πτυχής της ταυτότητας ή των πεποιθήσεών σας. Σύγχυση και αποπροσανατολισμός. Αυτή όμως είναι η αυγή της συνείδηση σας που ξημερώνει. 

Αυτή η διαδικασία συμβαίνει για να διδαχθείτε όχι μόνο την πίστη, αλλά και την επίγνωση ότι όλα συνδέονται με ένα πολύ μεγαλύτερο ζωντανό σύνολο.

Το μάθημα εδώ είναι να μάθουμε ότι η «τελική» κρίση βασίζεται σε προθέσεις. Οι προθέσεις αντανακλούν επιθυμίες. Έτσι πρέπει να μάθετε να επικεντρώνεστε στις επιθυμίες σας για να κατανοήσετε τη σύνδεση με τις προθέσεις σας. Εάν οι επιθυμίες για σωστή συμπεριφορά που σχετίζονται με το εξιδανικευμένο πρότυπο συμπεριφοράς είναι συνεπείς και αρκετά ισχυρές, θα ακολουθήσετε τη πρόθεση να ενεργήσετε με αυτόν τον τρόπο.

Μάθετε να μην εκφράζετε κρίσεις για άλλους αν δεν σας ζητηθούν.

Εγκαταλείψτε συνήθειες του παρελθόντος και ετοιμαστείτε για έναν νέο εξελικτικό κύκλο.

Υπέρβαση είναι η λέξη κλειδί που αντιστοιχεί σε σας το επόμενο διάστημα.

 

IXTHIS 150x150ΙΧΘΥΣ:Ήρθε η ώρα του απεγκλωβισμού από το δέρμα και τις σκιές του παρελθόντος. Η έννοια του αυτοπροσδιορισμού όπως τον γνωρίζατε μέχρι τώρα, με ξεπερασμένη μορφή και με τη συνθέτη επίδραση της κοινωνίας, γονέων και φίλων, πρέπει να απομακρυνθεί δια παντός.

Χρειάζεστε να απορρίψετε οποιαδήποτε κατάσταση σας καθορίζει αυθαίρετα και σας λέει ποιοι είστε και πώς θα ενεργήσετε. Επαναστατώντας θα μάθετε να εκτρέπετε οποιονδήποτε εξωτερικό παράγοντα που προσπαθεί να σας περιορίσει ή να σας ορίσει με οποιονδήποτε τρόπο που δεν αντηχούσε φυσικά σε αυτό που νοιώθατε ότι είστε ή προσπαθούσατε να γίνετε. Θα μάθετε πως να αντιστέκεστε στο να δεσμεύεστε, να εξαρτάστε ή να καθορίζεστε από τα έθιμα της κοινωνίας.

Μην αφήσετε την ατολμία, τη δειλία, την καταπίεση και την αυξανομένη μοναξιά να σας επιβληθεί.

Δώστε προσοχή σε όποιες αποφάσεις οικονομικού περιχεόμενου σας απασχολούν γιατί μπορεί αν υπάρξουν απογοητεύσεις. Μην ονειρεύεστε πράγματα που δεν βασίζονται στη πραγματικότητα.

Προσοχή στην υγεία σας από καταστάσεις ενθουσιασμού που ακολουθούνται από απογοητεύσεις. Κυρίως προσέξτε τη διατροφή σας.

Αλλάξτε συμπεριφορά στα αισθηματικά σας και σε ό,τι δημιουργείτε για να μην έχετε ακραίες αντιδράσεις.

Μην διασκορπίζετε την ενέργεια σας και τη σκέψη σας. Να σκέφτεστε ιδέες που αφορούν το γενικό καλό, και η πραγματοποίηση των εμπνεύσεων σας να γίνεται με έλλειψη εγωισμού. Αποφύγετε τις συγχίσεις, άτομα χωρίς ιδανικά και στόχους και τις παρανοϊκές ιδέες. Ειδικά τον τρόπο που σκέφτεστε γιατί μπορεί να οδηγήσει σε αυτοκαταστροφικά αποτελέσματα.

Μην σας φοβίσει οποιαδήποτε μορφή απομόνωσης καθώς με αυτό το τρόπο θα αναγκαστείτε να εξετάσετε τον εαυτό σας. Η απομόνωση μπορεί τελικά να οδηγήσει στην αντικειμενική επίγνωση σε τι είστε προσκολλημένοι και τους λόγους που το κάνετε αυτό.

Σας προσφέρετε η ευκαιρία να επαναστατήσετε και να μεταμορφώσετε τον εαυτό σας. Να αφήσετε πίσω μας το παρελθόν για να αναπτύξετε νέες ιδέες ή τρόπους σχέσης με τον εαυτό σας.

Μπορεί να βιώσετε συναισθηματικά σοκ, απογοητεύσεις, αποχωρήσεις και απορρίψεις μέσα από φιλίες. Το να τραβήξουν το χαλί κάτω από τα πόδια σας με αυτόν τον τρόπο συμβαίνει για να σας επιβληθεί το μάθημα της ανάληψης της ευθύνης των δικών σας πεπραγμένων. Η αποκοπή των εξαρτήσεων από τους άλλους δεν μπορεί παρά να επιβάλει αυτό το μάθημα. Επιπλέον, αυτού του είδους η εκδήλωση θα επιβάλει το μάθημα ως προς το τι είναι πραγματικά φίλος και τι όχι.

Αλλαγή είναι η λέξη κλειδί που αντιστοιχεί σε σας το επόμενο διάστημα. 

Παύλος Χαϊκάλης

Πηγή: astropolis.gr


Image