loading

ΚΑΡΟΛΟΣ ΙΙΙ. Ο Βασιλιάς είναι Γυμνός

  • Αρχική
  • Blog
  • ΚΑΡΟΛΟΣ ΙΙΙ. Ο Βασιλιάς είναι Γυμνός
19 Οκτωβρίου, 2022

Κανένας θνητός σ αυτή τη ζωή, όποιο αξίωμα και αν φέρει, δεν μπορεί να ξεφύγει από την εξελικτική του πορεία, και την ένωση του με το θείο που είναι και ο ουσιαστικός στόχος στη ζωή μας. Το σύμπαν σου παρέχει ευκολίες και δυσκολίες, και καλείσαι να ξεγλιστρήσεις και να εξελιχθείς. Έχεις όμως τη δύναμη;

Η περίπτωση του πρίγκηπα Καρόλου του Γ, και σημερινού Βασιλιά της Αγγλίας είναι μια περίπτωση μελέτης.

Με ένα Πλούτωνα στον 1ο οίκο και στον Λέοντα, περιμένει κανείς να δει την εξελικτική του πορεία κάτω από το πρίσμα ενός ιδιαίτερου πεπρωμένου και ενός νέου εξελικτικού κύκλου ζωής.

Και σε εξάγωνο με Αφροδίτη δημιουργεί έναν μαγνητικό πόλο έλξης που έχει όλα τα φόντα να κυριαρχήσει.

Αλλά και η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στο Ζυγό μας δείχνει ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο χαρακτήρα, τονίζοντας υψηλού επιπέδου ανθρωπιστικά χαρακτηριστικά. Άλλωστε και το μεσοδιάστημα Ήλιου Σελήνης είναι σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα του. Αλλά…

Το πρώτο όμως χαρακτηριστικό που διακρίνει τον Κάρολο είναι ότι ο ήλιος του δεν κάνει καμία όψη, με κανέναν πλανήτη. Ίδιον των ατόμων με εξάρτηση από άλλους παράγοντες. Εδώ ο ήλιος είναι απροστάτευτος πλανήτης. Ασυνείδητα υπάρχει μια αδυναμία ταυτότητας του ποιος είναι. Οι ανάγκες του δεν κοινοποιούνται ούτε αναγνωρίζονται. Γίνεται ακόμη πιο δύσκολο όταν ο εμπεριεχόμενος Ήλιος είναι στον 4ο οίκο δείχνοντας την αδυναμία του περιβάλλοντος του να κατανοήσει πλήρως την ανάγκη έκφρασης του. Την ίδια ανυπαρξία όψης είχε και η μητέρα του.

Το δεύτερο χαρακτηριστικό είναι η θέση της Σελήνης στον 10ο οίκο, σε σύνοδο με τον Βόρειο δεσμό και σε 165αρα με Αφροδίτη και Ποσειδώνα, δείχνοντας την ψυχαναγκαστική του εξάρτηση από την μητρική επιρροή.

Ενώ υπάρχει μια συναισθηματική ανάγκη για συνεργασίες και σχέσεις σε πιο ιδανικά επίπεδα, εγκαταλείπεται στο κόσμο του πρέπει.

Εάν παρατηρήσουμε ότι η Σελήνη του Καρόλου είναι ακριβώς στη ίδια θέση με τον ήλιο της Ελισσάβετ, ( 0 του Ταύρου), μας δείχνει την ασυνείδητη έλξη και επιρροή που είχαν μεταξύ τους. Η διαταραχή που τον κατέχει είναι μεγάλη σε σχέση με τις σχέσεις του και τον τρόπο που θέλει να αποδράσει από τους γύρω του.

Λόγω της ανάγκης του να επιβληθεί, προσελκύει άτομα που είτε είναι ισχυρά σαν προσωπικότητες για να αναγκαστεί να χωρίσει,(Νταϊάνα), είτε ελεγχόμενα,(Καμήλα),για να επιβεβαιώσει την εσωτερική του πραγματικότητα. Η ανάγκη της δυαδικότητας περιγράφεται από τον Ουρανό.

Το ανησυχητικό με τον Κάρολο είναι το μεσοδιάστημα Άρη Κρόνου, είναι σε όψη διαταραχής και ψυχαναγκασμού με το MC του και σε σύνοδο με τον Ωροσκόπο της προγενέθλιας έκλειψης του κάτι που τον καθιστά λίγο επίφοβο στην ανάληψη εξουσίας.

Επίσης ο κυβερνήτης του MC του Άρης, είναι σε 135αρα όψη με τον Ωροσκόπο και σε μια δύσκολη όψη επίσης 67,30 με το MC κάτι που καθιστά δύσκολο και εμποδισμένο το θέμα της εξουσίας από το περιβάλλον του.

Το ότι αναλαμβάνει την εξουσία σε μια περίοδο που η προοδευμένη του Σελήνη δεν είναι σε φάση οργάνωσης και προόδου, αλλά σε φάση περισυλλογής και ενδοσκόπησης, δείχνει μια ευκαιρία για να συνειδητοποιήσει τι είναι ωφέλιμο για αυτόν και την εξουσία του.

Με μια καταπιεστική Σελήνη του 12ου στον 10ο του (μητρική επιρροή) δεν είναι τυχαίο που ο Κάρολος δείχνει ένα μάλλον φοβισμένο άτομο που σε αυτήν την ηλικία δείχνει ανέτοιμος μάλλον να αναλάβει ηγεσία.

  • Και πολύ περισσότερο που δεν δείχνει να έχει την πυγμή που χρειάζεται να την διαχειριστεί.
  • Τον Οκτώβριο του 2023 και Μάϊο 2024 είναι περίοδοι που θα αντιμετωπίσει αρκετές δυσκολίες και θα πρέπει να είναι πολύ ευέλικτος για να τις αντιμετωπίσει.
  • Τον Δεκέμβριο του 2023 θα υπάρχουν πολλές εντάσεις και θυμός και πιθανόν ματαίωση στόχων.
  • Από Απρίλιο του 2024  αρχίζει μια περίοδος όπου θα εμφανιστούν προβλήματα υγείας και θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικός.

Γενικά ο Απρίλιος του 2024 είναι ένας μήνας που θα τον απασχολήσουν πολλά.

  • Από τον Μάϊο του 2024 αρχίζει μια σύγχυση με το τι κάνω και τον Αύγουστο του 2024 ίσως αρχίζει να  σκέφτεται σοβαρά την αποχώρηση από την εξουσία και τη διαδοχή.

Το 2025 είναι μια δύσκολη χρονιά για τον Κάρολο και ειδικά το καλοκαίρι και τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο. Είναι η χρονιά που θα αρχίζει να εμφανίζεται η δυναμική του Πρίγκηπα Ουίλιαμ που πιθανόν μέσα από τους κύκλους των εκλείψεων, θα είναι και ο τελευταίος βασιλιάς στο Ηνωμένο Βασίλειο. Και αυτός επηρεασμένος από την μητέρα του, αρκετά ευαίσθητος, μπορεί να δώσει μια πιο ανθρώπινη πινελιά σε αυτό το αποστεωμένο Βασίλειο.

Το πρόβλημα του είναι κατά πόσο η φήμη του θα συνοδεύεται από την γνώμη των άλλων. Θα επηρεαστεί θετικά από την μητέρα του η από τις γνώμες και συμβουλές τρίτων. Το μέλλον Δείξαι.

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο

Εγγραφείτε στο Newsletter

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε πρώτοι όλα τα νέα στα εισερχόμενά σας.
Πρόσφατα Άρθρα